ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ - ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ - ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Υπαναχώρηση - Επιστροφές - Αλλαγές

Ως πελάτης έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε μέρος ή το σύνολο των αγαθών που παραγγείλατε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματός σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής, και αφού έχει συμπληρωθεί πρώτα ή Φόρμα Αλλαγής/Επιστροφής προϊόντων κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Με την υποβολή φόρμας θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικώς ένας εκπρόσωπός μας, ώστε να γίνει η επιβεβαίωση και συνεννόηση σχετικά για τον τρόπο επιστροφής. Το διάστημα αυτό συνήθως ονομάζεται περίοδος αναμονής ή προθεσμία υπαναχώρησης.

*Τα μεταφορικά έξοδα, επιστροφής των προϊόντων και αποστολής νέου προϊόντος επιβαρύνουν τον αγοραστή.
Σε περίπτωση κατά την οποία ευθύνεται το κατάστημα μας για την αλλαγή/επιστροφή του προϊόντος τότε επιβαρυνόμαστε εμείς το κόστος αποστολής επιστροφής.

Τα προϊόντα που προορίζονται προς επιστροφή η αλλαγή θα πρέπει :

  • Να βρίσκονται στην αρχική κατάσταση παράδοσης,(σφραγισμένο όπως παρελήφθη) συμπεριλαμβανομένου της συσκευασίας, των οδηγιών χρήσης, περιφερειακών & αξεσουάρ
  • Να μην έχουν χρησιμοποιηθεί
  • Να ταχυδρομηθούν προς επιστροφή από τον παραλήπτη του προϊόντος το αργότερο σε (14) ημερολογιακές ημέρες
  • Να έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή γραπτή επικοινωνία για την πρόθεσή σας
  • Να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο.

*Δεν γίνονται επιστροφές - αλλαγές σε προϊόντα που είναι σε προσφορά.

*Δεν δεχόμαστε επιστροφές σπασμένων και παραποιημένων προϊόντων από τη στιγμή που γίνει η παράδοση από τον μεταφορέα, ελέγξετε τα προϊόντα και υπογράψετε για την ακεραιότητά τους.

*Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται, εκτός αν η επιχείρηση αποφανθεί διαφορετικά για μεμονωμένη περίπτωση. Σε περίπτωση που δεν βρείτε να αγοράσετε κάποιο νέο προϊόν, το ποσό της αγοράς του συγκεκριμένου προϊόντος πιστώνεται στο λογαριασμό του πελάτη. Το συγκεκριμένο πιστωτικό υπόλοιπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε νέα παραγγελία που επιθυμεί ο πελάτης. Θα λάβετε με e-mail ένα κουπόνι σε μορφή ηλεκτρονικής δωροεπιταγής, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε επόμενη αγορά σας, ώστε να σας αφαιρεθεί το ποσό από το συνολικό κόστος της παραγγελία σας. Η Δωροεπιταγη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όσες αγορές επιθυμείτε μέχρι την εξάντληση του υπολοίπου της.

Προσοχή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία μόνο δωροεπιταγή ανά αγορά.

Ακυρώσεις

Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή εφόσον δεν έχει αποσταλεί. Η ακύρωση γίνεται μέσω τηλεφώνου ή email. Το ποσό επιστρέφεται ακέραιο και χωρίς καμιά επιβάρυνση στον πελάτη. Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο που πληρώσατε, είτε μέσω τραπέζης, είτε μέσω πιστωτικής κάρτας. Εάν δεν προλάβετε και η παραγγελία σας αποσταλεί, τότε ισχύει η περίπτωση επιστροφής προϊόντων.

*Εάν έχετε πληρώσει με πιστωτική/χρεωστική κάρτα και επιθυμείτε την ακύρωση της συναλλαγής σας και εφόσον δεν σας έχουν αποσταλεί τα προϊόντα, θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα εντός 24 ωρών από την εντολή αγοράς, μέσω e-mail ή τηλεφωνικά, για να σας επιστρέψουμε άμεσα το ποσό χρέωσης που έχει γίνει στην πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα.