ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τρόποι αποστολής και χρεώσεις

  • Δωρεάν μεταφορικά μέσω ACS προς όλη την Ελλάδα για παραγγελίες αξίας άνω των 65 ευρώ.
  • *ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα δωρεάν μεταφορικά δεν ισχύουν για δυσπρόσιτες περιοχές.
  • Αποστολή μέσω ACS courier με χρέωση μεταφορικών 3€ (με ΦΠΑ) για προϊόντα με αξία μικρότερη των 65,00€ έως 2 κιλά. Για δέματα άνω των 2 (δύο) κιλών υπάρχει επιβάρυνση 1€ (με ΦΠΑ) ανά κιλό, ανεξαρτήτου τρόπου πληρωμής.

*ΠΡΟΣΟΧΗ: Eάν βρίσκεστε σε Δυσπρόσιτη περιοχή η παράδοση θα γίνεται με αυξημένα έξοδα αποστολής, για τα οποία θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά από το κατάστημά μας πριν την αποστολή. Αν επιθυμείτε την παραλαβή του δέματος από το πλησιέστερο κατάστημα ACS που εξυπηρετούν την περιοχή σας, το κόστος αποστολής παραμένει 3€. (Για να δείτε αν η περιοχή σας χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτος προορισμός, πατήστε εδώ).

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών είναι συνήθως 1-3 εργάσιμες μέρες και εξαρτάται από την περιοχή στην οποία βρίσκεστε. Για απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να χρειαστούν 2-3 μέρες περισσότερο.

To dressroom.gr σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας
On-Line στο site της εταιρείας www.acscourier.net συμπληρώνοντας τον αριθμό της αποστολής στην φόρμα "Αναζήτηση Αποστολής"

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει καθυστερήσει ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, στα τηλέφωνα του καταστήματος είτε με mail στο info@dressroom.gr